25 Kasım 2010 Perşembe

ATEMKO - AIESEC Türkiye Eğitim ve Motivasyon Kongresi



AIESEC Türkiye'nin her yıl Aralık ayı içinde organize ettiği, 11 ilde bulunan şubelerden gelen AIESEC üyeleriyle, toplamda 800 kişiye yakın bir katılımcının olduğu, AIESEC Türkiye'nin ve AIESEC Dünyasının yıl içinde organize ettiği en büyük kongre olma özelliğini taşıyan eğitim ve motivasyon kongresidir.

Yeni üyelerin kuruma başlayıp, belli bir sürece dahil olduktan sonra tüm şube ile birlikte katılacakları kongredir. Şube yönetim kurullarının önlerindeki süreci değerlendirdikleri, üyelerin yeni dönem içinde almak istedikleri liderlik pozisyonlarını gözden geçirdikleri, stajyerlerin ve staja gidecek öğrencilerin kültürel anlayış çerçevesinde çeşitli çalışmalar yürüttükleri, yeni üyelerin ise AIESEC Türkiye'yi yakından tanıdıkları ve ulusal platformda diğer üyeler ile çeşitli konularda çalışmalar yürüttükleri bir kongredir.

Bunun dışında kongre içerisinde yeni üyelere özel olarak hazırlanan ve iki gün boyunca süren "Developing Leaders' Day" adlı özel organizasyonda yeni üyeler tam bir takım çalışması içerisinde yer alacak, AIESEC'in ana faaliyetini simülasyon şubeler olarak canlandıracak, bu yolla başarıyı, rekabeti, zorluklarla mücadeleyi ve eğlenceyi tadarak, hem kurumun ana işini bire bir yaparak öğrenecek hem de ülkemizin çeşitli yerlerinden arkadaşlar edinerek unutulmayacak zamanlar geçireceklerdir.


11 farklı şehirden 700 üniversite öğrencisi



Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, İzmir, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs'da Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden AIESEC üyelerinin katılacağı AIESEC dünyasının en büyük kongresi.






8-11 aralık 2010 Le Chateau De Prestige



Her yıl Aralık ayında gerçekleşen AIESEC Türkiye Eğitim ve Motivasyon Kongresi bu yıl Antalya Kemer'deki Le Chateau De Prestige otelde.






Kongrenin 3. günü Youth to Business Forum



Turkey Youth to Business Forum (Y2B) toplumu etkileyen farklı sosyo-ekonomik konulara odaklanmış 4 paralel oturumdan oluşuyor. Her bir paralel oturum 11 farklı ilden seçilen 150'den fazla genç liderin katılımıyla gerçekleşecek.

1 yorum:

  1. Paylaştığınız bilgi ve resimler için İce Blue Kalite adına teşekkür eder başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil