6 Ocak 2011 Perşembe

Discover Heart of Europe Project

Discover Heart Of Europe 


AIESEC İstanbul'un hazırladığı Discover Heart of Europe Projesi, İstanbul'da üniversite hayatlarına devam eden öğrencilere, yarıyıl tatillerinde yurtdışında uluslararası bir projede yer alabilme fırsatı sunar.
Uluslararası bir platformda hem dilinizi geliştirmek, hem de farklı kültürlerde öğrencilerle sosyal sorumluluk projesinde yer alabilirsiniz.



Proje Detayları

Yarıyıl tatilinde 6 farklı ülkeden birini seçerek, seçtiğiniz ülkede staj yapma imkanına sahipsiniz.
Bu 6 ülke ise şunlar: Polonya, Rusya, Çin, Ukrayna, Hindistan ve Romanya
Bu projelerde lise öğrencilerine eğitmenlik yapabilir, çevresel farkındalık projelerinde yer alabilir, sosyal sorumluluk bilincini geliştirebilirsiniz.
Proje tarihleri sömestr tatili düşünülerek ayarlanmıştır. Proje için katılım şartı olan sınavı geçtikten sonra tarihlere karar verebilirsiniz.
Gideceğiniz şehirdeki AIESEC’liler konaklama masrafları ve tüm resepsiyon aktivitelerinden (partiler, şehir gezileri, havaalanından karşılama vb.) sorumlu olacaklar.

Bunun icin yapmanız gereken tek şey, 15 Ocak 2011'de gerçekleşecek olan İngilizce sınavımıza girip başarılı olmak.


Projenin artıları nelerdir?

Uluslarasi firmalar tarafindan tanınan, AIESEC'le ilgili bir projede yer almak CV'nize yazabileceğiniz uluslararası bir iş tecrübesidir. İş dünyasında da son yıllarda önemi gittikçe yükselen sosyal sorumluluk projeleri, size diğerlerinden bir adım öne geçme imkanı sunuyor. Çok kısa bir sürede, sadece sömestr tatilinizi değerlendirerek hem dilinizi geliştiriyor, değişik bir kültürü tanıyor, dünyanın farklı ülkelerinden gelen proje arkadaşlarınızla vakit geçirme imkanı yakalıyorsunuz.


Daha detayli bilgi almak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli,

 Bilgi Formu
Tel: 0212 2938836

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder